Studio

Het is mogelijk om onze fotostudio te huren. De studio van maar liefst 150m2 biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van fotografie en film. In de studio is een limbowand (ook wel rondwand) aanwezig. Dankzij deze limbo-achtergrond van 10 meter breed (5 meter diep), die vanuit de vloer rond overloopt in de ruim 4 meter hoge muur kunt u fotograferen zonder horizon. Het lijkt of uw foto- of filmopname in een eindeloze ruimte te zijn gemaakt. Aan de voorkant van de studio is een grote roldeur, zo kunt u gemakkelijk al uw apparatuur en eventuele (decor)materialen naar binnen rijden.

Gebruik studio materialen

De studio wordt verhuurd inclusief professioneel lichtapparatuur. Doordat er geen ramen in de studio zijn kunt u zelf uw daglicht bepalen. De lichtinstallatie is gedeeltelijk aan het plafond bevestigd en is op afstand automatisch te besturen. Ook handig is de horizontale lichtbox van 2m bij 5m, hiermee kunt u van bovenaf (zonder schaduw) uitlichten. Daglichtlampen en achtergronden zijn tevens in de studio aanwezig. De studio is ingericht met een grote tafel en er is een kleedruimte aanwezig. Uiteraard staat de koffie en thee klaar voor gebruik!

Aanwezig in de studio

  • Wit vloer oppv. 50m2 met limbowand
  • Softbox plafond 2 x 5m
  • Flits installatie
  • Daglicht lampen
  • Draadloos internet
  • Gebruik koffie/thee
  • Parkeerplaatsen voor de deur
  • Vergadertafel 10 pers.

Reserveer de studio.

Locatie

Midden in de Randstad, direct aan de A4 in Leiderdorp vindt u onze studio. De studio ligt op het industrieterrein “De Baanderij”, waar onder andere ook de Bouwmaat/Praxis, een verfspuiterij en enkele apparatuur-verhuurbedrijven gevestigd zijn. Die u wel eens handig van pas kunnen komen tijdens een film- of fotoshoot. Ook met het openbaar vervoer is de studio gemakkelijk te bereiken; vanaf Leiden Centraal met bus 48 (richting Leiderdorp), en uitstappen bij bushalte ‘’Rietschans’’.

Prijzen

Voor de verhuur van onze fotostudio / filmstudio zijn er verschillende mogelijkheden. Het tarief dat wij hiervoor hanteren is €55,- per uur (exclusief btw). Het huren van studio is mogelijk per dagdeel. De dagdelen zijn: het ochtenddagdeel van 9:00 tot 13:00 en het middagdeel van 13:00 tot 17:00. Wilt u de studio voor meerdere dagen reserveren? Informeer dan naar de kortingstarieven.

De studio is ook in de weekenden beschikbaar voor verhuur. Voor het reserveren van de studio vragen we u telefonisch contact op te nemen.

Huur deze studio al vanaf

€ 220,-

(de bovengenoemde prijs is excl. btw)