Fotografie  –  since 1989

Fotografie

Henk de Graaf Fotografie is een full service fotografie bedrijf gesitueerd in Leiderdorp met een bijbehorende zeer ruime fotografie en film studio. Zoals de naam al aangeeft is Henk de Graaf Fotografie opgericht door de eigenaar Henk de Graaf en heeft onlangs zijn 25 jarige jubileum gevierd. Henk de Graaf Fotografie is een begrip in de regio Leiden geworden.

Henk de Graaf Fotografie werkt voornamelijk B2B voor o.a. een aantal grote bedrijven zoals bv Heineken, Oracle, Nem, Avery, KPN, Velopa, etc. Maar wordt ook ingeschakeld als fotograaf of cameraman voor reclamebureaus en uitgeverijen. Voor ca. 50 bedrijven verzorgen wij fotografie en zogn. dslr films. De opdrachten worden zowel op locatie danwel in de studio te leiderdorp uitgevoerd. De opdrachten zijn zeer uiteenlopend en kunnen reportages zijn maar ook portretten of pr gerelateerde opdrachten, ook technische fotografie en uiteraard studio fotografie.

Snelheid, orginaliteit en kwaliteit zijn onze kernwoorden met daarbij vriendelijke prijzen zorgt al jaren voor uitstekende klantrelaties.

Tevens is het mogelijk om als particulier langs te komen bij Henk de Graaf Fotografie want wij werken tegenwoordig samen met Totem Fotografie.

Plan direct een afspraak!

Een kijkje in ons portfolio!